top
river
Waarom Flowit? Bedrijven en organisaties weten allemaal dat er iets moet veranderen, gewoon stilzitten is geen optie. Voortdurende globale druk dwingt iedereen een bepaald type benadering en strategie te kiezen om prestaties te managen en te verbeteren. De dagen zijn voorbij dat u dingen op de oude vertrouwde manier kon doen en toch succesvol kon zijn. Er dient nu eenmaal actie ondernomen te worden om de zaken te verbeteren en de concurrentie voor te blijven.
wave

Onze missie

Wij hebben Flowit opgericht omdat we in de praktijk hebben ervaren hoe moeilijk het kan zijn om als organisatie mee te komen met de concurrentie en in te blijven spelen op de markt. Het is lastig om processen te verbeteren met alleen maar betrokkenen binnen de organisatie omdat deze vaak te dicht op het proces zitten en hierdoor gevormd zijn in de huidige manier van werken. Het inzetten van Flowit zorgt voor een frisse blik en nieuwe invalshoeken tijdens het analyseren van processen. Met onze ervaring en interesse binnen dit gebied kunnen wij organisaties helpen bij deze uitdaging en de werkomstandigheden van alle betrokkenen te verbeteren.

De missie van Flowit is organisaties op het gebied van procesverbeteringen te adviseren en te faciliteren bij de implementatie hiervan. Door verspillingen weg te nemen en bedrijfsprocessen te stroomlijnen streven we naar perfectie. Hoe perfecter het proces, hoe effectiever de waardetoevoeging, des te groter de klanttevredenheid en des te succesvoller de onderneming.

Flowit maakt bij het realiseren van deze missie gebruik van de bewezen Lean filosofie in combinatie met creatieve awareness training.

De volgende principes kenmerken onze aanpak:
  • Continu verbeteren aan de hand van een langetermijnvisie
  • Alles in beweging houden op een waarde toevoegende en doeltreffende manier
  • Het creëren van draagvlak en bewustwording bij betrokkenen
  • Variatie verminderen
  • Transparantie bant verspilling uit
  • Mensen respecteren en samen werken
  • Waarde toevoegen is een proces
  • De klant is de enige die een waardeoordeel kan vellen

Benieuwd wat Flowit voor uw organisatie kan betekenen? Bekijk onze diensten en doe de zelfscan voor een advies op maat.

diensten quickscan kaizen workshops
bottom